Over ons

Tandkliniek Molenlanden is uw tandartspraktijk voor goede mondzorg. U heeft recht op deskundige zorg, waarin rekening wordt gehouden met uw wensen. Een goede mondverzorging is immers onmisbaar voor een stralende lach en onze gezondheid.

Naast de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht voor esthetische behandelingen, bleken, orthodontie en behandelingen onder narcose.
Wij bieden u de deskundigheid, ervaring en passende begeleiding waarin de leden van ons team hun specifieke taken en werkzaamheden kennen.

Tandarts Oei en tandarts Mäkel zijn BIG-geregistreerd en tevens aangesloten bij het KRT (Kwaliteitsregister Nederlandse tandartsen). U bent hierdoor verzekerd van de laatste trends, kennis en behandelingsmogelijkheden binnen de Mondzorg.

Door de mondhygiëniste en preventieassistente wordt steeds hulp en begeleiding geboden om uw gebit schoon te houden. Ook adviseren zij u over de herkomst, risico’s en voorkomen van problemen aan uw gebit en tandvlees. Voorkomen van mondaandoeningen is immers beter dan genezen.