Coronavirus

Coronavirus

Conform de Leidraad Mondzorg Corona is de reguliere Mondzorg vanaf 22 april 2020 op passende en verantwoorde wijze hervat.

Binnen de praktijk zullen deze voorzorgsmaatregelen duidelijk zichtbaar zijn, waaraan u gebonden bent. De maatregelen zijn niet enkel gericht om uw gezondheid te kunnen waarborgen, maar ook die van ons team. 

Er zullen daarnaast een aantal standaardvragen over uw gezondheid worden gesteld, voordat een afspraak kan worden gemaakt.  

Indien u met zekerheid of vermoedelijk besmet bent, zult u worden doorverwezen naar het regionaal Coronacentrum Acute Zorg (CAM).

Neem bij twijfel altijd contact op voor overleg of advies.
Voor vragen over uw afspraken kunt u de praktijk bereiken via het contactformulier op de website, per mail of telefonisch tussen 09.00 – 12.00u (ma t/m vr).

Op deze pagina vindt u tot slot de meest recente informatie en adviezen over het coronavirus afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Gezamenlijk zullen we deze zware periode doorstaan,

Tandarts Oei

 

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.